1. Welcome to Planet Cyrene Forum!

    You appear to be browsing cyreneforum.com as a guest user. Did you know that if you sign up with an account, you get access to all kinds of additional privileges, and are then able to join the discussions?

    Already a member? Login Now!

no server available

Discussion in 'Newcomers Area' started by Liangzi, Dec 18, 2013.

  1. Liangzi
    • Cyrene Pioneer

    Liangzi New Member
    Goofy

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    hello there!

    any idea what went wrong?

    installed the client yesterday, created account, updated client, loaded dynamic content...tried to log in...

    said: no servers available. pls try later.

    tried later, serveral times. no chance. :/
     
  2. Kris | Cyrene
    • Administrator
    • Moderator
    • Cyrene Staff
    • Cyrene Pioneer

    Kris | Cyrene Lo and Behold, the Fixer of Bugs Staff Member
    Cool

    Joined:
    Nov 14, 2011
    Messages:
    1,737
    Likes Received:
    1,757
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    A man of many hats and talents.
    Location:
    Chiang Mai, Thailand // Orange County, CA
    Home Page:
    Hey Liangzi,

    In the client loader, when you click tools, there is a repair option, I think you should try and repair the install and see if that gets you anywhere. If that doesn't work we can try something else.

    Cheers,
    Kris
     
  3. Liangzi
    • Cyrene Pioneer

    Liangzi New Member
    Goofy

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    tried that 10 times or more.
    still got that msg.
     
  4. Liangzi
    • Cyrene Pioneer

    Liangzi New Member
    Goofy

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    re-installed it several times too.
    if i use the link from the verification-mail i got, there is a problem accuring with the visual c+++ - something.
    made me to restart my computer, but still got a problem with that.
    if i use the setup-link at the homepage, the installation is fine. no problems with it.

    edit:
    updating frameworks and the visual c ++ stuff hasnt helped
     
    Last edited: Dec 18, 2013
  5. Kris | Cyrene
    • Administrator
    • Moderator
    • Cyrene Staff
    • Cyrene Pioneer

    Kris | Cyrene Lo and Behold, the Fixer of Bugs Staff Member
    Cool

    Joined:
    Nov 14, 2011
    Messages:
    1,737
    Likes Received:
    1,757
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    A man of many hats and talents.
    Location:
    Chiang Mai, Thailand // Orange County, CA
    Home Page:
    Let me send you a PM to get some info so I can contact MindArk support.
     
  6. Liangzi
    • Cyrene Pioneer

    Liangzi New Member
    Goofy

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    yes, ty!!
     
  7. Kris | Cyrene
    • Administrator
    • Moderator
    • Cyrene Staff
    • Cyrene Pioneer

    Kris | Cyrene Lo and Behold, the Fixer of Bugs Staff Member
    Cool

    Joined:
    Nov 14, 2011
    Messages:
    1,737
    Likes Received:
    1,757
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    A man of many hats and talents.
    Location:
    Chiang Mai, Thailand // Orange County, CA
    Home Page:

Share This Page